Szállítás

Szállítással kapcsolatos információk

Megrendelését az év 365 napjában, napi 24 órában leadhatja a webáruházunkon keresztül. Amennyiben kényelmesebb Önnek a megrendelését telefonon keresztül leadni, kérjük hívjon minket a megadott telefonszámok egyikén. Webáruházunk elkötelezett abban, hogy vásárlói részére a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa és a lehető legrövidebb szállítási határidőket garantálja. Nálunk nincsenek apró-betűs részek, nincsenek rejtett költségek.

  • INGYENES A SZÁLLÍTÁS érvényes magyarországi címre!

A munkanapokon 16:00 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapokon tudjuk átadni a kiszállító szolgálatnak, a 16:00 óra után leadott rendeléseket 1 munkanappal később adjuk át a futárszolgálatnak.

Ha banki átutalást választ (előre utalás) akkor a szükséges adminisztráció miatt, a szállítási határidő 1 nappal meghosszabbodhat.

Webáruházunkban bankkártyás fizetésre jelenleg nincsen lehetőség. Amennyiben a Radialight termékeket bankkártyával szeretné kifizetni, kérjük látogassa meg együttműködő partnerünket, az ELEKTROMOS FŰTÉS WEBÁRUHÁZAT >> www.e-futesbolt.hu