Rólunk

Alapítójának nevét viseli az ERMETE GIUDICI S.p.A. olasz vállalat, mely később AURORA névvel kis háztartási készülékek gyártásával kezdte meg működését. Mára az egyik legjelentősebb gyár Olaszországban a háztartási és ipari elektromos berendezések fejlesztése, valamint gyártása területén.

80 év és 3 generáció tapasztalat.


A 80-as évektől kezdve a vállalat életében fordulópont történt: A vállalat elkötelezettsége fokozatosan a háztartási és kereskedelmi fűtési és légkezelő berendezések tervezésére és gyártására felé irányúlt és megkezdték a külföldre exportálást, valamint létrehozták a jelenlegi Segrate városában működő gyárat.
2006-ban létrehozták a RADIALIGHT márkát, hogy az életminőség javítása érdekében az innovatív technológiák felhasználásával, magas minőségű, korszerű új lakberendezési termékek kerülhessenek piacra.

Termékeiket, amelyek többsége a Segrate gyárban készül, világszerte értékesítik. A teljes forgalom közel 90%-át exportálják.

Minőségbiztosítási rendszerük ISO9001 tanúsítvánnyal rendelkezik, és minden RADIALIGHT termék teljes mértékben megfelel az Olaszországban, a közép-kelet-európai országokban és egyes európai kontinensen kívüli országokban hatályos biztonsági előírásoknak.

A több mint 4000 m2 területen történő gyártást 2 összeszerelő soron valósítják meg, mellyel gyors és rugalmas gyártást és termék rendelkezésre állást garantálnak.


A RADIALIGHT márka a háztartási és ipari elektromos fűtőberendezések gyártásában ma már vezető szerepet játszik Olaszországban.

Magyarországon a kizárólagos importőr 2020. június 1-től, a bajai központú BIOKOPRI Kft.